PlayStation

Sony anuncia el nou model de PlayStation 5: més prima i flexible

Sony Interactive Entertainment ha anunciat el llançament d’un nou model de PlayStation 5. La consola redissenyada és un 30% més petita en volum i més lleugera en un 18% a 24% en comparació amb els seus predecessors. Inclou un SSD d’1 TB per a un emmagatzematge intern augmentat i una unitat de disc Blu-ray Ultra HD opcional que es pot afegir a l’Edició Digital de PS5.

El nou model de la PS5 té quatre panells de coberta separats, amb una part superior brillant i una part inferior mat. La unitat de disc Blu-ray Ultra HD es pot adquirir per separat per a l’Edició Digital de la PS5 a un preu de 119,99 euros.

La nova PS5 estarà disponible a finals d’any. Un cop s’hagi esgotat l’estoc actual de la PS5, el nou model serà l’únic disponible. Els preus recomanats de venda per al nou model de la PS5 són de 549,99 euros per a la versió amb la unitat de disc Blu-ray Ultra HD i de 449,99 € per a l’Edició Digital.

El nou model de la PS5 inclourà un suport horitzontal, i es vendrà per separat un nou suport vertical compatible amb tots els models de la PS5. Les cobertes de la consola PS5 en diversos colors estaran disponibles a partir de principis del 2024, amb preus que comencen en 54,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.