Ordinador

El pròleg jugable de Cats on Duty ja disponible a Steam

El pròleg jugable de Cats on Duty ja disponible a Steam

ESDigital i Prikol Team han llançat un pròleg jugable gratuït per al seu joc, Cats on Duty, a Steam. El joc és una barreja única d’estratègia en temps real, defensa de torres i mecàniques de combinació de 3, amb gats armats que defensen la seva terra natal.

El pròleg ofereix el primer capítol del joc, repartit en 10 nivells, cadascun amb un desafiament únic i una característica de joc. També inclou un minijoc i una lluita contra un cap de nivell. Els jugadors també poden provar el mode cooperatiu, on un jugador se centra en el camp de combinació de peces per guanyar menjar per reclutar i millorar els gats de batalla, mentre l’altre construeix una línia de defensa.

El joc ofereix nivells de dificultat “gat” i “gatet”, que es poden ajustar sobre la marxa. Els jugadors també poden transferir els seus arxius de guardat del pròleg al joc principal.

Prikol Team ha realitzat diverses actualitzacions al joc basades en els comentaris dels jugadors. Això inclou una funció de detecció automàtica de l’idioma del joc, la capacitat de triar la posició de la torre de gats en el nivell de dificultat “gatet”, un canvi de tipografia per a una millor llegibilitat, nous sons i textos d’avís, una millora en el disseny del menú de configuració, l’opció de mostrar o amagar els efectes de sang, informació sobre els controls del gamepad en el menú de configuració i diverses millores en la localització a l’anglès.

Cats on Duty es llançarà per a PC a través de Steam i Epic Games Store, així com per a les consoles PlayStation, Xbox i Nintendo Switch. El joc es pot afegir a la llista de desitjos a Steam i PlayStation.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.