Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

El conte de terror Little Goody Two Shoes, ja disponible

Square Enix Collective ha llançat el seu nou videojoc, Little Goody Two Shoes, un conte de fades de terror amb un estil anime. Desenvolupat per AstralShift, un equip independent de Portugal, aquest joc promet una experiència cinematogràfica i narrativa amb una banda sonora evocadora.

Little Goody Two Shoes es desenvolupa a Kieferberg Village, un poble pintat a mà que amaga secrets foscos. Els jugadors assumeixen el paper d’Elise, una resident del poble que ha de balancejar la seva vida diària amb els perills que amenaçen al bosc. Durant el dia, els jugadors han de reforçar les relacions d’Elise amb els seus veïns i guanyar-se la vida a través de minijocs. A la nit, han de mantenir Elise ben alimentada, sana i sana mentalment mentre s’enfronta a enemics letals al bosc.

El joc ofereix 10 finals possibles, depenent de les decisions i accions del jugador. Amb una estètica inspirada en els jocs d’aventures dels anys 90, Little Goody Two Shoes promet submergir els jugadors en un món ple de nostàlgia.

Little Goody Two Shoes ja està disponible per a la seva compra per 19,99 € a Steam, Windows, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PlayStation 5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.