Nintendo PlayStation

Evoland celebra una dècada amb l’Edició Especial del 10è Aniversari

SelectaPlay, en col·laboració amb Shiro Games, ha anunciat el llançament d’una edició especial en caixa de l’Evoland 10th Anniversary Edition per a Nintendo Switch i PlayStation 4. Aquest títol únic de RPG viatger en el temps arribarà a les botigues europees a finals d’any, commemorant una dècada des del llançament original.

L’Edició del 10è Aniversari inclourà els jocs complets d’Evoland i Evoland II, així com un conjunt de quatre monedes commemoratives de luxe amb els protagonistes masculins i femenins. El paquet també inclourà un full d’adhesius amb el logotip del joc i una postal amb un codi per descarregar la banda sonora digital dels jocs. Tots aquests elements es trobaran en una caixa amb forma de cofre, bellament decorada amb paisatges i imatges del joc.

Evoland és conegut per ser un viatge a través de la història dels jocs d’acció/aventura, desbloquejant noves tecnologies, sistemes de jugabilitat i millores gràfiques a mesura que els jugadors avancen. El joc, inspirat en moltes sèries de culte que han marcat la cultura dels videojocs de rol, passa de gràfics monocromàtics a gràfics 3D complets i de batalles amb temps actiu a lluites de caps de temps real, tot incorporant molt d’humor i referències a jocs clàssics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.