Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

ATLUS llança un nou tràiler de Persona 5 Tactica, revelant tècniques de batalla i més

ATLUS ha llançat un nou tràiler del seu pròxim joc de rol d’estratègia, Persona 5 Tactica. El tràiler revela detalls sobre les diverses tècniques que es poden utilitzar en el camp de batalla, com planificar estratègies contra enemics especials, la fusió de Persones i la creació de noves armes. A més, s’ha proporcionat més informació sobre les Persones secundàries, que poden millorar les habilitats de cada membre de l’equip, i com ajustar el nivell de dificultat per afrontar nous reptes.

Persona 5 Tactica permetrà als jugadors enfrontar-se als seus enemics amb poderoses Persones i una àmplia gamma d’armes. Aquest nou RPG tàctic, derivat del premiat Persona 5, estarà disponible per a Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, PlayStation 5, PlayStation 4 i Nintendo Switch a partir del 17 de novembre de 2023. A més, Persona 5 Tactica estarà disponible a Xbox Game Pass des del dia del seu llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content