Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

ATLUS llança un nou tràiler de Persona 5 Tactica, revelant tècniques de batalla i més

ATLUS ha llançat un nou tràiler del seu pròxim joc de rol d’estratègia, Persona 5 Tactica. El tràiler revela detalls sobre les diverses tècniques que es poden utilitzar en el camp de batalla, com planificar estratègies contra enemics especials, la fusió de Persones i la creació de noves armes. A més, s’ha proporcionat més informació sobre les Persones secundàries, que poden millorar les habilitats de cada membre de l’equip, i com ajustar el nivell de dificultat per afrontar nous reptes.

Persona 5 Tactica permetrà als jugadors enfrontar-se als seus enemics amb poderoses Persones i una àmplia gamma d’armes. Aquest nou RPG tàctic, derivat del premiat Persona 5, estarà disponible per a Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, PlayStation 5, PlayStation 4 i Nintendo Switch a partir del 17 de novembre de 2023. A més, Persona 5 Tactica estarà disponible a Xbox Game Pass des del dia del seu llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.