Nintendo

Company of Heroes Collection arriba a Nintendo Switch

Feral Interactive ha llançat la Company of Heroes Collection a la Nintendo Switch. Aquest paquet inclou el reconegut joc d’estratègia en temps real de la Segona Guerra Mundial i les seves dues expansions, Opposing Fronts i Tales of Valor.

La col·lecció s’ha adaptat per a la Switch amb un esquema de control personalitzat, que permet als jugadors emetre tàctiques i ordres fàcilment. Això facilita el combat intens basat en esquadres pel qual és coneguda la sèrie, portant els jugadors des del desembarcament del Dia D fins a l’alliberació de Normandia.

El joc té un preu de 24,99 euros i es pot adquirir a la Nintendo eShop. És important destacar que Company of Heroes Collection només té mode de jugador únic en el llançament, però Feral Interactive té plans per introduir el mode multijugador en una actualització futura.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.