Realitat Virtual

YUKI estrena mode de Realitat Mixta a la Meta Quest Store

L’estudi de realitat virtual ARVORE, guanyador d’un Emmy, ha llançat avui un nou mode de realitat mixta per al seu joc YUKI a la botiga Meta Quest. Aquest llançament coincideix amb la recent sortida al mercat del casc Meta Quest 3. Els jugadors que ja posseeixen el joc base, disponible per 19,99 euros, rebran aquest nou mode mitjançant una actualització gratuïta.

El nou mode, anomenat YUKI MRcade, permet als jugadors lluitar contra una invasió alienígena a casa seva, submergint-se en una emocionant aventura còsmica. Amb l’addició de la realitat mixta, els enemics i els obstacles poden aparèixer des de qualsevol direcció, augmentant el desafiament i la immersió.

YUKI, una barreja de bullet hell i roguelike, ofereix tres modes de joc: el nou MRcade, el Mode Patrulla, que segueix la història del joc, i el Mode Infinit, on els jugadors s’enfronten a hordes interminables d’enemics. Cada mode ofereix una experiència única, des de l’exploració de la imaginació d’un nen fins a la lluita per la supervivència en un desafiament sense fi.

La realitat mixta a YUKI MRcade promet portar l’acció i l’aventura a un nou nivell, permetent als jugadors interactuar amb el joc de formes mai vistes abans. Amb una emocionant banda sonora i un univers anime ple de personatges i escenaris únics, YUKI continua expandint els seus horitzons i oferint noves formes de jugar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.