Núvol PlayStation Xbox

From Space arriba a consoles i el núvol amb nou contingut

Curve Games i Triangle Studios han llançat el seu joc d’acció multijugador From Space a Xbox Game Pass, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 i 5. El joc, conegut pel seu estil de joc infestat d’aliens de color rosa, ofereix modes de joc solitari i cooperatiu, on els jugadors intenten lliurar la Terra d’una invasió alienígena.

Per celebrar el llançament, els desenvolupadors han introduït un nou mode Horda i dos paquets de missions addicionals, disponibles per 4,99 € cadascun. El mode Horda permet als jugadors unir-se i completar objectius en ubicacions úniques mentre lluiten contra ones cada vegada més difícils de formes de vida alienígenes.

Els nous paquets de missions, “Concrete Jungle” i “Molten Iron“, ofereixen una experiència de joc millorada. Concrete Jungle introdueix dos mapes nous, una arma, dos objectes i una habilitat especial. Molten Iron porta el mode Horda a un nou nivell amb una varietat de mapes nous, armes, objectes i una habilitat especial.

From Space també està disponible a Steam i Nintendo Switch.