Núvol PlayStation Xbox

From Space arriba a consoles i el núvol amb nou contingut

Curve Games i Triangle Studios han llançat el seu joc d’acció multijugador From Space a Xbox Game Pass, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 i 5. El joc, conegut pel seu estil de joc infestat d’aliens de color rosa, ofereix modes de joc solitari i cooperatiu, on els jugadors intenten lliurar la Terra d’una invasió alienígena.

Per celebrar el llançament, els desenvolupadors han introduït un nou mode Horda i dos paquets de missions addicionals, disponibles per 4,99 € cadascun. El mode Horda permet als jugadors unir-se i completar objectius en ubicacions úniques mentre lluiten contra ones cada vegada més difícils de formes de vida alienígenes.

Els nous paquets de missions, “Concrete Jungle” i “Molten Iron“, ofereixen una experiència de joc millorada. Concrete Jungle introdueix dos mapes nous, una arma, dos objectes i una habilitat especial. Molten Iron porta el mode Horda a un nou nivell amb una varietat de mapes nous, armes, objectes i una habilitat especial.

From Space també està disponible a Steam i Nintendo Switch.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content