Ordinador

Dotage s’estrena a Steam amb un nou tràiler

Dotage s’estrena a Steam amb un nou tràiler

Michele Pirovano ha llançat el tràiler de llançament del seu joc Dotage. Aquest videojoc de construcció de pobles de supervivència basat en torns ja està disponible a Steam per a PC, macOS i Linux.

A Dotage, els jugadors assumeixen el paper d’un vell profètic en un poble aïllat, guiant els seus “Pips” contra l’apocalipsi. El joc ofereix una varietat de tasques perquè els jugadors les gestionin, com cultius, el pasturatge d’animals, l’enterrament de cossos, la forja d’eines, les millores de construccions, la formació professional i la producció de recursos. El joc fomenta el pensament estratègic, ja que els jugadors han de planificar amb cura les seves accions abans de passar el torn.

A mesura que el joc avança, els jugadors poden desbloquejar noves mecàniques a través dels records que retorna el vell, introduint personatges VIP i històries de nous vells. El joc també promet revelar la causa de l’Apocalipsi, afegint una capa narrativa intrigant a la jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.