Ordinador

Cuisineer estrenarà l’edició Digital Deluxe el 9 de novembre

Marvelous Europe i XSEED Games han presentat l’edició Digital Deluxe per a Cuisineer, el roguelite d’acció centrat en la gastronomia. Amb data de llançament el 9 de novembre de 2023 per a Windows PC a través de Steam, el joc promet una combinació única d’aventura culinària i acció.

L’Edició Digital Deluxe, amb un preu de 39,57 €, ofereix més que el joc complet. Inclou un Llibre d’Art Digital, que ofereix una visió detallada de l’art i el disseny del joc, i una Banda Sonora Digital amb una hora de melodies enganxoses. L’edició estàndard estarà disponible per 24,99 €, amb un descompte del 10% en ambdues versions durant la setmana de llançament.

La història de Cuisineer gira al voltant de Pom, que torna al seu poble natal, Paell, per trobar el restaurant dels seus pares endeutat i tancat. Els jugadors ajudaran Pom a reobrir i revitalitzar el restaurant recollint ingredients del món que l’envolta, enfrontant-se a pollastres gegants, gambes artilleres, pebrots que escupen foc i altres perills.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content