Sector

Lords of the Fallen supera el milió de vendes en només deu dies

CI Games ha anunciat que el seu joc d’acció-RPG, Lords of the Fallen, desenvolupat per HEXWORKS, ha aconseguit un èxit significatiu venent més d’un milió d’unitats en tan sols deu dies des del seu llançament. El joc es va llançar a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Ambientat en el món de fantasia fosca de Mournstead, Lords of the Fallen ofereix un mecànic únic de dos mons que permet als jugadors passar del món dels vius al món dels morts. Els jugadors tenen la tasca de lluitar contra poderosos monstres i dimonis en una croada sagrada per superar un déu vençut en el passat.

Des del seu llançament, HEXWORKS ha treballat diligentment amb socis i la comunitat del joc per oferir una sèrie de millores que augmenten el rendiment i introdueixen noves mecàniques de jugabilitat. L’última actualització inclou una versió millorada del mode New Game Plus i el joc creuat entre PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content