Ordinador PlayStation Xbox

Curve Games i RubberBandGames s’uneixen per publicar Wobbly Life

Curve Games ha anunciat una nova col·laboració amb RubberBandGames per publicar el joc de món obert Wobbly Life. El joc, actualment en Accés Anticipat a Steam, també està disponible a PlayStation 4 i Xbox One, així com a PlayStation 5 i Xbox Series X/S mitjançant la compatibilitat inversa.

Wobbly Life ha rebut valoracions extremadament positives a Steam, amb més d’1,7 mil milions de visualitzacions a YouTube i més d’un milió d’unitats venudes a totes les plataformes. El joc ofereix una experiència de sandbox humorística, portant els jugadors en un viatge divertit per Wobbly Island.

RubberBandGames ha llançat recentment una actualització titulada ‘Up in the Clouds’, que introdueix noves missions, dues noves feines, un armari ple de roba nova per personalitzar els personatges i una gran quantitat de contingut nou de Wobbly.

Wobbly Life ofereix una experiència viva, d’obertura de món, basada en la física en un sandbox. Els jugadors poden explorar llocs divertits a Wobbly Island, guanyar diners per comprar i personalitzar roba i vehicles, i fins i tot adquirir una casa. El joc també inclou una varietat de minijocs i suporta cooperació local i en línia amb fins a quatre jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content