Xbox

Resum del Xbox Partner Preview d’octubre

En l’últim esdeveniment Xbox Partner Preview, es van mostrar una gran quantitat de clips de jugabilitat i tràilers nous, centrant-se en socis com Ryu Ga Gotoku Studio, Remedy Entertainment i Studio Wildcard.

Remedy Entertainment va revelar fragments de jugabilitat nous per a l’esperadíssim Alan Wake 2, que es llançarà a Xbox Series X|S i Windows el 27 d’octubre de 2023. El tràiler de llançament mostrava el personatge Saga enfrontant-se a un nou enemic.

Ark: Survival Ascended, el remake tan esperat, també va fer acte de presència, mostrant el treball extens que s’ha realitzat en aquesta evolució de nova generació. El joc presenta la possibilitat de modificar entre plataformes, entorns detallats i dinosaures realistes utilitzant Unreal Engine 5.

Ryu Ga Gotoku Studio va compartir una vista prèvia d’una activitat secundària en el proper Like a Dragon: Infinite Wealth, que es llançarà a Xbox Series X|S i Windows el 26 de gener de 2024. El joc posa el personatge Kasuga a treballar, gestionant la seva pròpia illa paradisíaca, Dondoko Island.

Altres punts destacats van incloure l’anunci d’Ikaro: Will Not Die, un joc d’aventures carregat d’acció amb elements de rogue-lite, i la revelació de Spirit of the North 2, una seqüela del joc d’aventures original on els jugadors controlen un guineu amb un company volador.

RoboCop: Rogue City, que es llançarà el 2 de novembre a Xbox Series X|S, va mostrar fragments de jugabilitat nous, incloent-hi una batalla amb el poderós ED-209.

L’equip darrere de Dungeons of Hinterberg va mostrar fragments de jugabilitat nous, donant una visió de la vida quotidiana del personatge Luisa. El joc està previst que arribi a Xbox Series X|S amb Game Pass el 2024.

Embark Studios va presentar una nova visió del seu joc de trets competitiu basat en equips, The Finals. Aquest joc gratuït presenta arenes virtuals i una física impressionant de destrucció. La beta tancada comença a Xbox el 26 d’octubre de 2023.

Per veure tots els jocs anunciats i els tràilers, podeu visitar aquest enllaç.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.