Nintendo

Ninja or Die: Shadow of the Sun arribarà a Nintendo Switch l’1 de novembre

Marvelous Europe ha anunciat que el joc roguelite, Ninja or Die: Shadow of the Sun, desenvolupat per Nao Games, estarà disponible a tot el món a partir de l’1 de novembre de 2023 a la Nintendo Switch. El joc es pot reservar ara a la Nintendo eShop amb un descompte del 10% fins al 8 de novembre.

Ninja or Die: Shadow of the Sun és un joc inspirat en el folklore japonès, on els jugadors són convidats a dominar la precisió violenta de les plataformes en una fusió de velocitat extrema i controls d’un sol botó. La narrativa del joc gira entorn d’un carter comú que es transforma en un ninja letal a causa d’un esdeveniment catastròfic. El món del joc és un món frenètic de castells de shoguns, trampes màgiques i assassins que salten amb paracaigudes.

El joc va ser llançat inicialment a l’ordinador amb Windows a través de Steam el 2 d’agost de 2023 i estarà disponible a la Nintendo Switch per 14,99 € a partir de l’1 de novembre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.