Nintendo

Ninja or Die: Shadow of the Sun arribarà a Nintendo Switch l’1 de novembre

Marvelous Europe ha anunciat que el joc roguelite, Ninja or Die: Shadow of the Sun, desenvolupat per Nao Games, estarà disponible a tot el món a partir de l’1 de novembre de 2023 a la Nintendo Switch. El joc es pot reservar ara a la Nintendo eShop amb un descompte del 10% fins al 8 de novembre.

Ninja or Die: Shadow of the Sun és un joc inspirat en el folklore japonès, on els jugadors són convidats a dominar la precisió violenta de les plataformes en una fusió de velocitat extrema i controls d’un sol botó. La narrativa del joc gira entorn d’un carter comú que es transforma en un ninja letal a causa d’un esdeveniment catastròfic. El món del joc és un món frenètic de castells de shoguns, trampes màgiques i assassins que salten amb paracaigudes.

El joc va ser llançat inicialment a l’ordinador amb Windows a través de Steam el 2 d’agost de 2023 i estarà disponible a la Nintendo Switch per 14,99 € a partir de l’1 de novembre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content