Nintendo Ordinador

Dave the Diver s’endinsa amb una gran actualització i el llançament a Nintendo Switch

MINTROCKET, els creadors del joc d’aventures submarines, Dave the Diver, han anunciat una important actualització gratuïta per al joc a Steam. Aquesta actualització introdueix una nova línia de missions, fauna marina addicional i un nou cap. Aquesta és la primera gran actualització de contingut des del llançament inicial del joc.

L’actualització està disponible avui a Steam i s’inclourà en la versió del joc per a la Nintendo Switch, que es llançarà el 26 d’octubre. Les reserves per a la Nintendo Switch ja estan obertes a l’eShop, amb bonificacions exclusives com una aparença de 8 bits per al vaixell de Dave i una decoració única en forma de làmpada amb forma de Dave per al restaurant de sushi.

L’actualització millora la profunditat del joc, oferint noves missions a l’àrea glacial, espècies de peixos nocturns addicionals i un esdeveniment. Els jugadors també tindran l’oportunitat de conèixer un nou client VIP que aporta receptes i cultius secrets. L’actualització també introdueix eines d’automatització agrícola i millores en els temps de càrrega i el rendiment del joc.

A més del nou contingut, els jugadors de Steam podran col·leccionar nous objectes de la botiga de Punts de Steam, com ara cartes d’intercanvi, perfils, emoticones i insígnies. Totes aquestes característiques estaran disponibles en la versió de la Nintendo Switch, que també inclourà nous controls Joy-Con per a certes activitats i minijocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.