Nintendo Ordinador

Dave the Diver s’endinsa amb una gran actualització i el llançament a Nintendo Switch

MINTROCKET, els creadors del joc d’aventures submarines, Dave the Diver, han anunciat una important actualització gratuïta per al joc a Steam. Aquesta actualització introdueix una nova línia de missions, fauna marina addicional i un nou cap. Aquesta és la primera gran actualització de contingut des del llançament inicial del joc.

L’actualització està disponible avui a Steam i s’inclourà en la versió del joc per a la Nintendo Switch, que es llançarà el 26 d’octubre. Les reserves per a la Nintendo Switch ja estan obertes a l’eShop, amb bonificacions exclusives com una aparença de 8 bits per al vaixell de Dave i una decoració única en forma de làmpada amb forma de Dave per al restaurant de sushi.

L’actualització millora la profunditat del joc, oferint noves missions a l’àrea glacial, espècies de peixos nocturns addicionals i un esdeveniment. Els jugadors també tindran l’oportunitat de conèixer un nou client VIP que aporta receptes i cultius secrets. L’actualització també introdueix eines d’automatització agrícola i millores en els temps de càrrega i el rendiment del joc.

A més del nou contingut, els jugadors de Steam podran col·leccionar nous objectes de la botiga de Punts de Steam, com ara cartes d’intercanvi, perfils, emoticones i insígnies. Totes aquestes característiques estaran disponibles en la versió de la Nintendo Switch, que també inclourà nous controls Joy-Con per a certes activitats i minijocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content