Ordinador

La tercera prova de Stampede: Racing Royale engega motors a Steam

La tercera prova de Stampede: Racing Royale engega motors a Steam

Sumo Leamington i Secret Mode tornen a la pista amb la tercera prova a Steam del seu joc de carreres de karts amb 60 jugadors, Stampede: Racing Royale. La prova, que es durà a terme de l’11 al 15 d’octubre, recupera tot el contingut i les pistes anteriors, juntament amb una nova sèrie de millores i correccions de errors basades en els comentaris dels jugadors.

Els desenvolupadors també estan preparant nou contingut, incloent-hi pistes i elements cosmètics, per al llançament de l’Accés Anticipat. Les notes completes de la tercera fase d’assaig estan disponibles a la pàgina de Steam del joc.

Stampede: Racing Royale ofereix una combinació de carreres i batalles, amb 60 jugadors competint simultàniament. El joc presenta esdeveniments d’eliminació de tres rondes, que culminen en una final de gran envergadura per coronar el guanyador. Els jugadors també poden desbloquejar nous vehicles i opcions de personalització, i participar en temporades, esdeveniments i reptes per obtenir recompenses.

El llançament de l’Accés Anticipat de Stampede: Racing Royale està programat per al 2 de novembre, amb un llançament complet i versions per a consoles previstes per al 2024.

https://vimeo.com/846295385/7f39d4122d

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.