Ordinador PlayStation Xbox

Lords of the Fallen comparteix un tràiler de llançament

L’estudi espanyol HEXWORKS, part de CI Games i especialitzat en títols d’acció-RPG, ha revelat el tràiler oficial de llançament de Lords of the Fallen. Aquest avanç de dos minuts ens dona una visió del RPG d’acció i fantasia amb tocs foscos, que es llançarà aquest divendres 13 d’octubre a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Lords of the Fallen està ambientat en la terra de Mournstead i segueix un dels llegendaris portadors de la làmpada en la seva missió per aturar el imminent retorn del déu dimoni Adyr. Aquest tràiler arriba just en els últims dies disponibles perquè els interessats puguin reservar el joc en el format de la seva elecció.

El joc promet una aventura plena de reptes, on els jugadors hauran de travessar entre els mons paral·lels dels vius (Axiom) i els morts (Umbral), superar monstruositats colossals i treballar en equip en el mode cooperatiu en línia quan sigui necessari.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. El RPG de fantasia fosca Lords of the Fallen s'estrena avui - Nou Joc

    11/10/2023

    […] Lords of the Fallen comparteix un tràiler de llançament […]

Els comentaris estan tancats.