Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Persona 5 Tactica comparteix un tràiler dedicat als seus personatges

Atlus ha presentat un nou tràiler del seu pròxim joc, Persona 5 Tactica. El tràiler ofereix una visió completa dels personatges jugables, oferint als fans una visió de les habilitats úniques i les personalitats que cada personatge porta al joc.

El tràiler mostra la variada llista de personatges, cadascun amb el seu propi estil distintiu i habilitats tàctiques. Des del carismàtic Ryuji fins a l’enigmàtica Erina, el tràiler ofereix una vista prèvia temptadora de la profunditat estratègica que espera als jugadors a Persona 5 Tactica.

El joc, que és un spin-off de Persona 5, combina elements d’estratègia i rol, permetent als jugadors participar en batalles tàctiques utilitzant els seus personatges preferits de l’univers Persona 5. El joc s’espera que arribi a PC, Nintendo Switch, PlayStation i Xbox. També s’ha confirmat que s’estrenarà el dia de llançament a Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.