Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Persona 5 Tactica comparteix un tràiler dedicat als seus personatges

Atlus ha presentat un nou tràiler del seu pròxim joc, Persona 5 Tactica. El tràiler ofereix una visió completa dels personatges jugables, oferint als fans una visió de les habilitats úniques i les personalitats que cada personatge porta al joc.

El tràiler mostra la variada llista de personatges, cadascun amb el seu propi estil distintiu i habilitats tàctiques. Des del carismàtic Ryuji fins a l’enigmàtica Erina, el tràiler ofereix una vista prèvia temptadora de la profunditat estratègica que espera als jugadors a Persona 5 Tactica.

El joc, que és un spin-off de Persona 5, combina elements d’estratègia i rol, permetent als jugadors participar en batalles tàctiques utilitzant els seus personatges preferits de l’univers Persona 5. El joc s’espera que arribi a PC, Nintendo Switch, PlayStation i Xbox. També s’ha confirmat que s’estrenarà el dia de llançament a Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content