Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

DREDGE estrenarà la primera expansió de pagament el 16 de novembre

DREDGE estrenarà la primera expansió de pagament el 16 de novembre

Black Salt Games i Team17 Digital han revelat la primera expansió de pagament per a la seva aventura de pesca DREDGE. Amb el títol ‘The Pale Reach’, l’expansió està programada per al llançament el 16 de novembre a totes les plataformes principals, incloses Steam, GOG, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S i Xbox One. L’expansió tindrà un preu de 5,99 euros.

‘The Pale Reach’ arriba després de tres actualitzacions gratuïtes llançades a principis d’any. Aquesta nova expansió introdueix un nou bioma glaçat, que requereix que els jugadors s’equipin amb estris addicionals per a navegar pel terreny. Els jugadors s’enfonsaran en profunditats gelades i creuaran canyons cristal·lins, seguint el rastre d’una expedició perduda. L’expansió també afegeix 11 espècies de peixos i crancs nous, juntament amb les seves contraparts.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.