Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

DREDGE estrenarà la primera expansió de pagament el 16 de novembre

Black Salt Games i Team17 Digital han revelat la primera expansió de pagament per a la seva aventura de pesca DREDGE. Amb el títol ‘The Pale Reach’, l’expansió està programada per al llançament el 16 de novembre a totes les plataformes principals, incloses Steam, GOG, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S i Xbox One. L’expansió tindrà un preu de 5,99 euros.

‘The Pale Reach’ arriba després de tres actualitzacions gratuïtes llançades a principis d’any. Aquesta nova expansió introdueix un nou bioma glaçat, que requereix que els jugadors s’equipin amb estris addicionals per a navegar pel terreny. Els jugadors s’enfonsaran en profunditats gelades i creuaran canyons cristal·lins, seguint el rastre d’una expedició perduda. L’expansió també afegeix 11 espècies de peixos i crancs nous, juntament amb les seves contraparts.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content