Mòbil

Electronic Arts anuncia EA Sports FC Tactical per a mòbils

Electronic Arts anuncia EA Sports FC Tactical per a mòbils

Electronic Arts ha anunciat avui EA Sports FC Tactical, un joc d’estratègia per torns per a dispositius mòbils que es llançarà a principis de 2024. Aquest nou títol és una expansió de l’ecosistema d’EA Sports FC i ofereix una nova forma d’experimentar el futbol, amb accés a més de 5000 jugadors de més de 10 lligues de primer nivell.

EA Sports FC Tactical se centra en l’estratègia del futbol, amb partits simulats i oportunitats basades en torns per defensar, atacar, realitzar jugades d’habilitat i fer intents a porteria. El joc també inclourà una àmplia gamma de modes jugables, des de partits amistosos en línia fins a competicions intenses en línia, inclosos partits de rànquing, lligues i gremis.

Els jugadors podran entrenar els seus equips, desbloquejar trets i personalitzar la seva experiència amb diversos objectes, com dissenys d’estadis, equipacions i pilotes. La preinscripció per a EA Sports FC Tactical ja està disponible a Google Play i App Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.