Ordinador PlayStation Xbox

The Crown of Wu s’expandeix a Xbox i s’actualitza amb novetats

The Crown of Wu s’expandeix a Xbox i s’actualitza amb novetats

El joc d’acció i aventures, The Crown of Wu, desenvolupat per Red Mountain i publicat per Meridiem Games, ha estès el seu regne a la plataforma Xbox. Aquest títol, que ha estat rebut suport del programa PlayStation Talents, ja està disponible a la Microsoft Store, sumant-se a la seva presència a PlayStation 4, PlayStation 5, i a Steam per a PC.

A més del seu llançament a Xbox, The Crown of Wu ha rebut una actualització significativa que s’aplica a totes les seves plataformes. Aquesta actualització introdueix una sèrie de millores i novetats, incloent-hi una millora del control aeri durant el salt i el doble salt, modes de dificultat actualitzats per a una gestió més dinàmica, i un nou Mode Hardcore “ocult” que es desbloqueja en completar el joc per primera vegada.

Us recordem que el Projecte Ce Trencada es va encarregar de la traducció al català del videojoc, per la qual cosa el podeu gaudir en la nostra llengua a les diferents plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.