Sector

Els videojocs poden ajudar a l’aprenentatge?

Checkpoint, una plataforma educativa inspirada en els videojocs, s’ha associat amb SEGA per intentar revolucionar els mètodes d’ensenyament. Segons un estudi realitzat per la Universitat de Brunel, més del 90% dels alumnes de primària gaudeixen més de les matèries i aprenen de manera més efectiva quan s’incorporen videojocs a les lliçons.

Checkpoint dissenya, redacta i selecciona materials educatius que s’inspiren en la cultura dels videojocs, utilitzant jocs com Sonic the Hedgehog i Planet Zoo per ajudar els professors a educar els seus alumnes. L’estudi, dut a terme en col·laboració amb la Universitat de Brunel, ha avaluat la implicació dels alumnes de l’etapa clau 2 amb aquests materials educatius.

L’estudi ha inclòs una lliçó de ciències en què els alumnes de 7 a 11 anys aprenien com es classifiquen els animals en diferents espècies i grups. En lloc de classificar animals normals, els alumnes organitzaven Sonic i els altres personatges de SEGA en els grups correctes. La resposta a la lliçó ha estat aclaparadorament positiva, amb els professors destacant una major implicació dels nens que normalment tenen dificultats en entorns d’aprenentatge tradicionals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content