Ordinador

GOG donarà la benvinguda a God of War i UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection

GOG ha anunciat la propera incorporació de dos títols molt esperats a la seva plataforma: God of War i UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection.

God of War, un joc d’acció i aventura aclamat per la crítica, ha estat un favorit dels fans des del seu llançament inicial. La intrincada trama del joc i la jugabilitat immersiva li han valgut nombrosos premis i una base de jugadors dedicada.

D’altra banda, UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection és una compilació de versions remasteritzades de UNCHARTED 4: A Thief’s End i UNCHARTED: The Lost Legacy. Aquesta col·lecció ofereix als jugadors l’oportunitat d’experimentar les emocionants aventures de Nathan Drake i Chloe Frazer amb gràfics i jugabilitat millorats.

L’addició d’aquests títols a la plataforma de GOG s’espera que enriqueixi encara més la seva diversa biblioteca de videojocs, oferint als jugadors més opcions per a les seves aventures de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content