Ordinador

GOG donarà la benvinguda a God of War i UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection

GOG donarà la benvinguda a God of War i UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection

GOG ha anunciat la propera incorporació de dos títols molt esperats a la seva plataforma: God of War i UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection.

God of War, un joc d’acció i aventura aclamat per la crítica, ha estat un favorit dels fans des del seu llançament inicial. La intrincada trama del joc i la jugabilitat immersiva li han valgut nombrosos premis i una base de jugadors dedicada.

D’altra banda, UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection és una compilació de versions remasteritzades de UNCHARTED 4: A Thief’s End i UNCHARTED: The Lost Legacy. Aquesta col·lecció ofereix als jugadors l’oportunitat d’experimentar les emocionants aventures de Nathan Drake i Chloe Frazer amb gràfics i jugabilitat millorats.

L’addició d’aquests títols a la plataforma de GOG s’espera que enriqueixi encara més la seva diversa biblioteca de videojocs, oferint als jugadors més opcions per a les seves aventures de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.