Mòbil

Resident Evil Village arriba a iPhone 15 Pro i iPad

Resident Evil Village, la vuitena entrega de la sèrie survival horror de Capcom, ja està disponible per a l’iPhone 15 Pro, l’iPhone 15 Pro Max i tots els iPads amb el xip M1 o posterior. Els jugadors poden submergir-se en una aventura a través d’un desolat poble europeu ple d’horror, tot amb uns gràfics que igualen la fidelitat de les consoles.

L’Expansió Winters també s’uneix a Resident Evil Village a l’App Store. Aquest contingut descarregable inclou el mode en tercera persona, nous personatges jugables per al mode Els Mercenaris i Shadows of Rose, el capítol final de la història de la família Winters ambientat 16 anys en el futur.

Resident Evil Village és compatible amb la progressió creuada entre l’iPhone i l’iPad, permetent compartir partides guardades entre dispositius. El joc ja està disponible per a la seva descàrrega gratuïta a l’App Store, permetent als usuaris experimentar la jugabilitat i els efectes visuals abans d’adquirir el joc complet.

Per celebrar l’estrena, Resident Evil Village i l’Expansió Winters estan a la venda fins al 20 de novembre de 2023. Els usuaris que adquireixin el joc base i l’expansió abans d’aquesta data rebran com a bonificació especial el vestit de llop carrerer per a Rose Winters a Shadows of Rose.

A més, l’edició completa de la banda sonora original de Resident Evil Village ja està a la venda a Apple Music, incloent-hi 135 cançons esgarrifoses. Per commemorar el llançament de la banda sonora, s’ofereix una oferta especial que ofereix fins a 3 mesos gratis d’Apple Music.

Finalment, Resident Evil 4 i el seu contingut descarregable Separate Ways arribaran aviat a l’iPhone 15 Pro, l’iPhone 15 Pro Max i tots els dispositius iPad i Mac amb el xip M1 o posterior. El llançament serà compatible amb la compra universal i la progressió creuada entre l’iPhone, l’iPad i el Mac.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.