Realitat Virtual

Billete Cohete estrena el seu primer títol de realitat virtual: Escape from Galaxen

Billete Cohete, l’incubador associat a l’estudi de videojocs independent The Game Kitchen, ha llançat el seu primer joc de realitat virtual (VR), Escape from Galaxen. Desenvolupat per Ramen Profitable Games, aquest llançament marca un punt d’inflexió significatiu per a Billete Cohete mentre s’aventura per primera vegada en la publicació de jocs.

Escape from Galaxen és un joc de VR que rendeix homenatge als clàssics jocs de trets espacials dels anys 80, combinant la nostàlgia d’aquella època amb la naturalesa immersiva de la realitat virtual. El joc està dissenyat per ser accessible, oferint una experiència de joc sense marejos i còmoda. Els jugadors poden emprar dues armes simultàniament per a l’ofensiva i la defensa, afegint una capa extra d’immersió.

El joc presenta entorns retro que transporten els jugadors a l’atmosfera de les màquines recreatives dels anys 80. També inclou emocionants batalles contra caps icònics que posaran a prova les habilitats de punteria dels jugadors. A mesura que els jugadors avancin, trobaran 15 nivells retro-futuristes plens d’emoció i acció.

El joc ja està disponible a App Lab i SideQuest, convertint-se en una excel·lent opció per a aquells que donen els seus primers passos en la realitat virtual amb Meta Quest 3.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.