Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Kona II: Brume es llançarà el 18 d’octubre

La seqüela de Kona, titulada Kona II: Brume, es llançarà el 18 d’octubre. Aquest joc d’aventura narrativa en primera persona estarà disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC via Steam.

Kona II: Brume està ambientat en un entorn rural del nord del Canadà en els anys 70. Els jugadors assumiran el paper del detectiu Carl Faubert, qui es troba investigant els misteris que amenacen un poble rural mentre lluita per la seva pròpia supervivència.

Els jugadors s’enfrontaran a una estranya boira, la Bruma, que està desconnectant el poble i els seus habitants de la realitat i alterant l’equilibri de la natura. A mesura que avancen en el joc, descobriran que no estan del tots sols.

Les característiques principals de Kona II: Brume inclouen l’exploració de la terra fictícia de Manastan, la investigació de pistes i descobriments, la supervivència contra una ventada de fred intens, una fauna perillosa i malsons inquietants, i l’experiència d’una rica història que es desenvolupa amb cada pas que fan els jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.