Ordinador

Eternal Threads i The Evil Within, gratis a l’Epic Games Store

L’Epic Games Store ha tornat a posar a disposició de forma gratuïta dues populars propostes. Fins al 26 d’octubre a les 17:00, els jugadors poden afegir Eternal Threads i The Evil Within a les seves biblioteques digitals sense cap cost.

Eternal Threads és un joc que entrellaça trencaclosques i una narrativa profunda. Els jugadors estan convidats a desxifrar els misteris del temps en aquesta experiència, que ha estat elogiada per la seva jugabilitat i presentació.

D’altra banda, The Evil Within, ofereix una inquietant experiència de terror de supervivència. Els jugadors han de navegar per un món distorsionat per la por i l’horror, posant a prova la seva determinació i habilitats de supervivència. El joc ha estat elogiat per la seva atmosfera intensa i trama intrincada.

Els següents jocs gratuïts seran Tandem: a Tale of Shadows i The Evil Within 2. Recordeu que aquests jocs romandran a la vostra biblioteca fins i tot després que l’oferta finalitzi, així que no us deixeu perdre l’oportunitat d’afegir aquestes entregues a la vostra col·lecció!