Ordinador

Eternal Threads i The Evil Within, gratis a l’Epic Games Store

L’Epic Games Store ha tornat a posar a disposició de forma gratuïta dues populars propostes. Fins al 26 d’octubre a les 17:00, els jugadors poden afegir Eternal Threads i The Evil Within a les seves biblioteques digitals sense cap cost.

Eternal Threads és un joc que entrellaça trencaclosques i una narrativa profunda. Els jugadors estan convidats a desxifrar els misteris del temps en aquesta experiència, que ha estat elogiada per la seva jugabilitat i presentació.

D’altra banda, The Evil Within, ofereix una inquietant experiència de terror de supervivència. Els jugadors han de navegar per un món distorsionat per la por i l’horror, posant a prova la seva determinació i habilitats de supervivència. El joc ha estat elogiat per la seva atmosfera intensa i trama intrincada.

Els següents jocs gratuïts seran Tandem: a Tale of Shadows i The Evil Within 2. Recordeu que aquests jocs romandran a la vostra biblioteca fins i tot després que l’oferta finalitzi, així que no us deixeu perdre l’oportunitat d’afegir aquestes entregues a la vostra col·lecció!

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content