Núvol Ordinador Xbox

La temporada 10 de Sea of Thieves introdueix les Guilds i molt més

Sea of Thieves ha llançat la seva temporada 10, introduint una nova característica centrada en l’àmbit social: les “Guilds”. Aquesta característica amplia l’actualització de la temporada 7, permetent als jugadors reforçar els llaços existents i crear noves connexions.

Les Guilds estan dissenyades per fomentar el joc amb companys de tripulació coneguts, amb un límit màxim de tres Guilds per jugador. L’objectiu és fomentar una connexió duradora més enllà d’una sola sessió de Sea of Thieves. Les Guilds també ofereixen als jugadors l’oportunitat de comparar les seves habilitats amb altres Guilds a través d’un llibre de comptes, on les Guilds més prolífiques guanyen més recompenses.

A més de les Guilds, els jugadors poden avançar en els Avenços del Vaixell fins i tot quan el Capità no està present, donant-los l’oportunitat de millorar els seus vaixells amb l’ajuda dels amics. El joc continuarà rebent actualitzacions mensuals durant la temporada 10, començant amb el conjunt Silver Sepulchre d’octubre.

Tot i que les Guilds són el punt fort del llançament de la temporada, s’esperen més característiques en les setmanes vinents. L’actualització està disponible de forma gratuïta per a tots els jugadors de Sea of Thieves que hagin comprat el joc a Xbox Series X|S, Xbox One, PC amb Windows 10/11 o a través de Steam, o jugadors que tinguin accés a través de Xbox Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.