Retro

Evercade anuncia quatre noves col·leccions, inclosos Duke Nukem i títols retro independents

Evercade ampliarà la seva llibreria de jocs amb quatre nous cartutxos recopilatoris en els dos últims mesos de l’any. Aquests cartutxos seran compatibles amb les plataformes Evercade VS i Evercade EXP, entre d’altres.

El cartutx Goodboy Galaxy i Witch N Wiz ofereix dos nous jocs independents per a Evercade. Els jugadors poden salvar el seu planeta i conèixer nous amics com Maxwell el gos a Goodboy Galaxy, i resoldre els enigmes de la Bruixa Maligna mentre intenten salvar el seu millor amic a Witch n’ Wiz. Aquest cartutx és compatible amb tot el maquinari d’Evercade.

El cartutx Demons of Asteborg / Astebros de Neofid Studios presenta dos jocs moderns-retro de 16 bits. Els jugadors poden travessar el món d’Asteborg i protegir-lo de les hordes demoníaques en el joc de plataformes Demons of Asteborg, o descobrir tresors sols o amb un amic en el joc multijugador de masmorres, Astebros.

La col·lecció Duke Nukem 1 inclou versions remasteritzades de Duke Nukem 1 + 2. Els jugadors poden enfrontar-se a les forces del Dr. Proton i lluitar contra els malvats Rigelatins en aquesta antologia dels dos primers jocs de Duke Nukem, seguida del clàssic en 3D, Duke Nukem 3D: Total Meltdown.

La col·lecció Duke Nukem 2 aprofundeix en la història de la franquícia. Els jugadors poden explorar el món en tercera persona de les aventures de Duke Nukem amb Time to Kill i la seva seqüela Land of the Babes, seguida de la meravella portàtil en primera persona, Duke Nukem Advance, que presenta una història completament original.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.