Ordinador PlayStation Xbox

El joc de trencaclosques FINIS arribarà aviat a diverses plataformes

El joc de trencaclosques FINIS arribarà aviat a diverses plataformes

L’estudi barceloní K148 està a punt de llançar el seu joc de trencaclosques, FINIS, en diverses plataformes. El joc, publicat per JanduSoft, promet una combinació d’entreteniment i exploració psicològica. Estarà disponible a Steam, PlayStation 4 i PlayStation 5 a partir del 26 d’octubre, i a Xbox One i Xbox Series a partir del 2 de novembre.

FINIS incorpora elements de psicologia del color i el test de Lüscher, una eina d’avaluació psicològica, per oferir una experiència de joc que va més enllà de l’entreteniment. A mesura que els jugadors naveguen pels desafiaments dels trencaclosques del joc, s’analitzen les seves eleccions de colors, revelant potencialment aspectes ocults de la seva personalitat.

El joc ofereix una avaluació psicològica basada en els colors, trencaclosques que desafien la ment, un món de joc immersiu i hores d’entreteniment i creixement personal. El preu del joc és de 10,99 euros, i estarà disponible en català gràcies al Projecte Ce Trencada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.