Ordinador

Wizard With A Gun s’estrena a PC un dia abans del previst

Wizard With A Gun s’estrena a PC un dia abans del previst

En un gir inesperat, Galvanic Games i Devolver Digital han llançat el seu joc de supervivència cooperativa, Wizard With A Gun, un dia abans del previst a PC. Inicialment programat per al 17 d’octubre, els jugadors de PC ara poden endinsar-se en el món ple de màgia de The Shatter.

No obstant això, els jugadors de consola hauran d’esperar una mica més. Les versions de PS5 i Xbox Series S/X encara estan programades per a la data original del 17 d’octubre.

Wizard With A Gun és una barreja de supervivència i màgia ambientada en un món postapocalíptic conegut com The Shatter. Els jugadors poden optar per enfrontar-se sols als horrors o unir-se amb un amic per crear un arsenal d’armes i munició màgiques. L’objectiu final? Fer retrocedir les forces del caos i restaurar el regne a la seva antiga glòria.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.