Ordinador

Wizard With A Gun s’estrena a PC un dia abans del previst

En un gir inesperat, Galvanic Games i Devolver Digital han llançat el seu joc de supervivència cooperativa, Wizard With A Gun, un dia abans del previst a PC. Inicialment programat per al 17 d’octubre, els jugadors de PC ara poden endinsar-se en el món ple de màgia de The Shatter.

No obstant això, els jugadors de consola hauran d’esperar una mica més. Les versions de PS5 i Xbox Series S/X encara estan programades per a la data original del 17 d’octubre.

Wizard With A Gun és una barreja de supervivència i màgia ambientada en un món postapocalíptic conegut com The Shatter. Els jugadors poden optar per enfrontar-se sols als horrors o unir-se amb un amic per crear un arsenal d’armes i munició màgiques. L’objectiu final? Fer retrocedir les forces del caos i restaurar el regne a la seva antiga glòria.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content