Realitat Virtual

Samba de Amigo: Virtual Party arriba avui a Meta Quest

La clàssica franquícia de jocs rítmics de SEGA, Samba de Amigo: Virtual Party, ja està disponible a les plataformes Meta Quest 3, Meta Quest Pro i Meta Quest 2. El joc submergeix els jugadors en una festa inoblidable de realitat virtual, permetent-los ballar al ritme de cançons icòniques d’artistes com The Jonas Brothers, Carly Rae Jepsen i Ariana Grande.

Per un temps limitat, aquells que comprin Samba de Amigo: Virtual Party a través de la botiga Meta podran descarregar The Vampire, una cançó de Virtual Singer, de forma gratuïta. Altres descàrregues gratuïtes inclouen un vestit elegant de MATSUKENSAMBAII i un paquet Meta Quest 3.

L’edició digital deluxe de Samba de Amigo: Virtual Party està disponible per 39,99 € a la botiga Meta. Aquesta edició inclou la versió bàsica del joc, un paquet de música de Sonic the Hedgehog, un paquet de música de SEGA i diversos paquets d’accessoris i vestits.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.