Realitat Virtual

Samba de Amigo: Virtual Party arriba avui a Meta Quest

La clàssica franquícia de jocs rítmics de SEGA, Samba de Amigo: Virtual Party, ja està disponible a les plataformes Meta Quest 3, Meta Quest Pro i Meta Quest 2. El joc submergeix els jugadors en una festa inoblidable de realitat virtual, permetent-los ballar al ritme de cançons icòniques d’artistes com The Jonas Brothers, Carly Rae Jepsen i Ariana Grande.

Per un temps limitat, aquells que comprin Samba de Amigo: Virtual Party a través de la botiga Meta podran descarregar The Vampire, una cançó de Virtual Singer, de forma gratuïta. Altres descàrregues gratuïtes inclouen un vestit elegant de MATSUKENSAMBAII i un paquet Meta Quest 3.

L’edició digital deluxe de Samba de Amigo: Virtual Party està disponible per 39,99 € a la botiga Meta. Aquesta edició inclou la versió bàsica del joc, un paquet de música de Sonic the Hedgehog, un paquet de música de SEGA i diversos paquets d’accessoris i vestits.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Realitat Virtual

Devsisters anuncia una aventura VR de CookieRun

Devsisters, la desenvolupadora darrere de la franquícia CookieRun, ha revelat CookieRun: The Darkest Night, un joc de realitat virtual.
Realitat Virtual

Assassin’s Creed Nexus VR anuncia data de llançament amb un nou tràiler

Assassin’s Creed Nexus VR marca la primera vegada que els jugadors poden experimentar la franquícia en primera persona.
Skip to content