Jocs en català Ordinador PlayStation Xbox

El joc català de trencaclosques, FINIS, ja disponible

El joc català de trencaclosques, FINIS, ja disponible

Les barcelonines K148 Studio i JanduSoft, han llançat avui el seu joc de trencaclosques, FINIS, a Steam, PlayStation 4 i PlayStation 5. Els jugadors de Xbox podran gaudir del joc a partir del 2 de novembre a Xbox One i Xbox Series, amb reserves obertes actualment.

FINIS integra una avaluació psicològica basada en el test de Lüscher, portant els jugadors en un viatge pel món de la psicologia del color. L’objectiu del joc és proporcionar una visió de la personalitat del jugador basada en les seves eleccions de color al llarg del joc.

L’enfocament del joc per resoldre trencaclosques i la introspecció personal el distingeixen. A mesura que els jugadors superen els reptes del joc, les seves eleccions de color són analitzades, revelant potencialment aspectes ocults del seu caràcter.

El joc es troba disponible en català gràcies al esforçoc del Projecte Ce Trencada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.