Nintendo Ordinador PlayStation

Romance of the Three Kingdoms 8 Remake: un clàssic renovat amb contingut inèdit

KOEI TECMO Europe i Kou Shibusawa han anunciat una sèrie de millores per a Romance of the Three Kingdoms 8 Remake, que es llançarà digitalment a principis del 2024 a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i Windows PC a través de Steam. El joc, basat en Romance of the Three Kingdoms VIII amb Power Up Kit, oferirà el contingut més complet de la història de la sèrie.

El nombre d’oficials jugables s’ha ampliat de 600 a 1.000, oferint als jugadors una experiència més autèntica amb nous esdeveniments i relacions. El joc també inclou més de 55 escenaris, el nombre més gran de la sèrie, permetent als jugadors triar els seus oficials i períodes per a una experiència de joc única.

El remake combina gràfics 2D i 3D per a una experiència visual renovada, mantenint l’atmosfera del joc original. També inclou el nombre més gran de veus de la sèrie, amb els oficials parlant en diverses situacions i pel·lícules animades amb veus completes.

El mapa del camp de batalla s’ha reimaginat amb una combinació de gràfics 2D i 3D, utilitzant la tecnologia 3D més recent per als camps de batalla i pintures per als paisatges llunyans. El sistema de combat per torns s’ha reestructurat completament, oferint una experiència de combat més tàctica.

La nova funció “Tales” permet als jugadors comprovar les condicions, resultats i ramificacions dels diferents esdeveniments. La funció “Destí” representa el destí entre els oficials, influint en les seves relacions. Una nova funció de gràfic de relacions ajuda els jugadors a seguir les relacions i el “Destí” del seu oficial, conduint a esdeveniments significatius en la vida del seu oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content