Nintendo PlayStation Xbox

Fusion Paradox s’estrenarà l’1 de novembre

Fusion Paradox s’estrenarà l’1 de novembre

L’editora independent Sometimes You i el desenvolupador Nikolai Usachev han anunciat el proper llançament del seu joc d’acció roguelike de vista superior, Fusion Paradox. El joc està previst que es llanci a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch l’1 de novembre de 2023.

Fusion Paradox promet una experiència de joc plena d’acció, combinant exploració i trets ràpids. Els jugadors assumiran el paper d’agents especials encarregats de alliberar l’Agència de Reducció de Threats Sobrenaturals de les forces que l’han capturat.

El joc destaca per la seva característica de l’estat binari del protagonista, on cada estat representa un poder únic amb les seves pròpies característiques i atributs. Aquesta característica és crucial, ja que alguns enemics només són vulnerables en estats específics del protagonista.

El joc presenta cinc nivells diferents, cadascun situat en dimensions temporals i espacials diferents. A mesura que els jugadors avancin, podran trobar obeliscs de poder que proporcionen bons permanents a diferents atributs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.