Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Walking Dead: Destinies es llançarà el 17 de novembre a consoles i PC

The Walking Dead: Destinies es llançarà el 17 de novembre a consoles i PC

GameMill Entertainment i AMC han anunciat el llançament del seu nou joc, The Walking Dead: Destinies. El joc es llançarà digitalment el 17 de novembre per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam. L’anunci va ser acompanyat d’un tràiler de jugabilitat que mostrava les seqüències plenes d’acció del joc i els moments crítics de presa de decisions que poden alterar el curs de la història de The Walking Dead.

A The Walking Dead: Destinies, els jugadors començaran el seu viatge com a Rick Grimes, despertant sol en un hospital envoltat de morts. El joc permet als jugadors reunir aliats i lluitar contra l’apocalipsi dels caminants en llocs icònics de la sèrie The Walking Dead. El joc presenta moments de presa de decisions que modelaran el destí de l’equip de personatges del jugador de la sèrie.

The Walking Dead: Destinies estarà disponible per 39,99 euros. Les edicions físiques del joc estaran disponibles l’1 de desembre per a PlayStation i Xbox, i el 26 de gener per a Nintendo Switch. El joc ja es pot reservar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.