Nintendo

Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition arribarà a Nintendo Switch en format físic

Mostra l’entrada

L’edició Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition està a punt d’arribar en format físic per a Nintendo Switch. Aquesta edició està plena de contingut de Ghostbusters i inclou una coberta fosforescent. El joc físic inclou accés anticipat al Basher Ghost, una aparença d’Ectoplasm, la Trampa Fantasma del Kit RTV i un medidor PKE especial. L’Ecto Edition també inclou els tres primers DLC al cartutx, llestos per jugar.

Ghostbusters: Spirits Unleashed és un joc multijugador divertit adequat per a tots els nivells. Els jugadors poden triar jugar com a caçador o com a fantasmes en batalles multijugador asimètriques, tant en línia com fora de línia. A mesura que els jugadors avancin, desbloquejaran cosmètics i millores.

Ghostbusters: Spirits Unleashed presenta tot l’equipament i els dispositius icònics de les pel·lícules, des de les pistoles de protons fins a les trampes per a fantasmes. Els Fantasmes tenen múltiples habilitats al seu arsenal, com ara possessió d’objectes, permetent una jugabilitat innovadora en diferents ubicacions del joc.

El joc també inclou la icònica Firehouse i Ray’s Occult Books com a àrees centrals del joc. Aquí, els jugadors podran triar missions, personalitzar els seus personatges, practicar el tir de les pistoles de protons i explorar tot el que hi ha per aprendre. Els fans estaran encantats d’escoltar els actors originals de les pel·lícules reprenent els seus papers com a Ray Stantz i Winston Zeddemore, juntament amb alguns nous amics.

L’Ecto Edition de Ghostbusters: Spirits Unleashed ja està disponible per a reserva en format físic per a Nintendo Switch. La data de llançament està prevista per al 10 de novembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content