Nintendo

Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition arribarà a Nintendo Switch en format físic

Mostra l’entrada

L’edició Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition està a punt d’arribar en format físic per a Nintendo Switch. Aquesta edició està plena de contingut de Ghostbusters i inclou una coberta fosforescent. El joc físic inclou accés anticipat al Basher Ghost, una aparença d’Ectoplasm, la Trampa Fantasma del Kit RTV i un medidor PKE especial. L’Ecto Edition també inclou els tres primers DLC al cartutx, llestos per jugar.

Ghostbusters: Spirits Unleashed és un joc multijugador divertit adequat per a tots els nivells. Els jugadors poden triar jugar com a caçador o com a fantasmes en batalles multijugador asimètriques, tant en línia com fora de línia. A mesura que els jugadors avancin, desbloquejaran cosmètics i millores.

Ghostbusters: Spirits Unleashed presenta tot l’equipament i els dispositius icònics de les pel·lícules, des de les pistoles de protons fins a les trampes per a fantasmes. Els Fantasmes tenen múltiples habilitats al seu arsenal, com ara possessió d’objectes, permetent una jugabilitat innovadora en diferents ubicacions del joc.

El joc també inclou la icònica Firehouse i Ray’s Occult Books com a àrees centrals del joc. Aquí, els jugadors podran triar missions, personalitzar els seus personatges, practicar el tir de les pistoles de protons i explorar tot el que hi ha per aprendre. Els fans estaran encantats d’escoltar els actors originals de les pel·lícules reprenent els seus papers com a Ray Stantz i Winston Zeddemore, juntament amb alguns nous amics.

L’Ecto Edition de Ghostbusters: Spirits Unleashed ja està disponible per a reserva en format físic per a Nintendo Switch. La data de llançament està prevista per al 10 de novembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.