Sector

Bungie anuncia acomiadaments i enredereix la pròxima expansió de Destiny 2

Tal com ha avançat Jason Schreier a Bloomberg, Bungie, coneguda per Destiny 2, s’ha vist afectada una reducció de la seva plantilla. Aquesta decisió arriba després de diversos títols retardats, que han afectat l’eficiència operativa i l’estabilitat financera de la companyia, que es va veure adquirida per PlayStation a principis de 2022.

L’empresa no ha revelat el nombre exacte d’empleats afectats per aquesta decisió. No obstant això, ha assegurat que aquesta mesura forma part d’un pla de reestructuració més ampli amb l’objectiu de millorar la productivitat. Així doncs, també s’ha anunciat de manera interna que la pròxima expansió de Destiny 2, “The Final Shape”, s’endarrereix fins al juny de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.