Nintendo PlayStation

GORI: Cuddy Carnage anuncia edició física per a Nintendo Switch i PlayStation

Wired Productions i Angry Demon Studio han revelat detalls sobre el llançament físic del seu joc, GORI: Cuddy Carnage. Aquest brutal hack ‘n’ slasher ens presenta a Gori, un gat en un monopatí volador, i el seu millor amic F.R.A.N.K, que s’embarquen en una missió per salvar la galàxia.

L’edició física per a PlayStation i Nintendo Switch inclourà una portada reversible, un pòster de doble cara, un conjunt d’adhesius, la banda sonora i el llibre d’art descarregables. A més, els jugadors tindran l’oportunitat de trobar un tiquet daurat que premia amb una de les deu taules de skate de Gori.

El joc ofereix una varietat de nivells plens de perills letals, un arsenal d’armes explosives i combos devastadors, i la possibilitat d’explorar cada racó del nivell a la recerca de col·leccionables amb habilitats extremes de parkour.

GORI: Cuddy Carnage ja està disponible per reservar en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.