Jocs en català Nintendo PlayStation Xbox

Ja disponible l’edició física de Koa and The Five Pirates of Mara

L’estudi valencià Chibig, en col·laboració amb Talpa Games i Undercoders, ha anunciat el llançament de l’edició física de Koa and The Five Pirates of Mara. El joc ara està disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. Les edicions físiques, publicades per Tesura Games, estan disponibles en versions estàndard i de col·leccionista.

El joc convida els jugadors a unir-se a Koa i al seu amic Napopo en un viatge ple d’acció pel món de Mara. El joc és un homenatge a les aventures clàssiques de plataformes, oferint una varietat d’entorns per explorar, des de platges fins a volcans. Promet ser una aventura per a tothom, disponible en català!

L’edició de col·leccionista inclou el joc complet, una caixa de col·leccionista, un llibre d’art, un CD amb la banda sonora original, un clauer de Koa, un conjunt de postals i un PIN-chito.

Per als fans dedicats de Chibig Studio, un paquet exclusiu Koa Limited, que inclou el joc i una figura, només està disponible a la Tesura Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content