Jocs en català Nintendo PlayStation Xbox

Ja disponible l’edició física de Koa and The Five Pirates of Mara

L’estudi valencià Chibig, en col·laboració amb Talpa Games i Undercoders, ha anunciat el llançament de l’edició física de Koa and The Five Pirates of Mara. El joc ara està disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. Les edicions físiques, publicades per Tesura Games, estan disponibles en versions estàndard i de col·leccionista.

El joc convida els jugadors a unir-se a Koa i al seu amic Napopo en un viatge ple d’acció pel món de Mara. El joc és un homenatge a les aventures clàssiques de plataformes, oferint una varietat d’entorns per explorar, des de platges fins a volcans. Promet ser una aventura per a tothom, disponible en català!

L’edició de col·leccionista inclou el joc complet, una caixa de col·leccionista, un llibre d’art, un CD amb la banda sonora original, un clauer de Koa, un conjunt de postals i un PIN-chito.

Per als fans dedicats de Chibig Studio, un paquet exclusiu Koa Limited, que inclou el joc i una figura, només està disponible a la Tesura Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.