Nintendo PlayStation

Harvest Moon: The Wind of Anthos s’estrena a consoles d’Europa

Natsume i Numskull Games han publicat avui les versions de consola de Harvest Moon: The Wind of Anthos. Aquestes versions del joc arriben just una setmana després de l’estrena del joc a PC, marcant una nova entrada en la popular sèrie de simulació de granja. El joc es troba disponible en format físic a Nintendo Switch i PlayStation. No se sap res de les versions físiques de Xbox, però.

Harvest Moon: The Wind of Anthos ja s’havia estrenat a les consoles als Estats Units, però ara els jugadors d’Europa podran gaudir de la seva granja. El joc ofereix una nova perspectiva a la fórmula clàssica de Harvest Moon, amb nous personatges, una història més profunda i una gran quantitat de noves activitats per a realitzar.

Els jugadors podran explorar l’illa d’Anthos, on hauran de treballar per a reconstruir una granja abandonada i descobrir els secrets que s’amaguen dins de la seva comunitat. A més, hauran de cuidar dels animals, cultivar diferents tipus de plantes i participar en festivals locals.

Amb la seva estrena a les consoles, Harvest Moon: The Wind of Anthos promet portar una nova dimensió a la sèrie i oferir als jugadors una experiència de joc més completa i immersiva.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content