Nintendo PlayStation

Harvest Moon: The Wind of Anthos s’estrena a consoles d’Europa

Natsume i Numskull Games han publicat avui les versions de consola de Harvest Moon: The Wind of Anthos. Aquestes versions del joc arriben just una setmana després de l’estrena del joc a PC, marcant una nova entrada en la popular sèrie de simulació de granja. El joc es troba disponible en format físic a Nintendo Switch i PlayStation. No se sap res de les versions físiques de Xbox, però.

Harvest Moon: The Wind of Anthos ja s’havia estrenat a les consoles als Estats Units, però ara els jugadors d’Europa podran gaudir de la seva granja. El joc ofereix una nova perspectiva a la fórmula clàssica de Harvest Moon, amb nous personatges, una història més profunda i una gran quantitat de noves activitats per a realitzar.

Els jugadors podran explorar l’illa d’Anthos, on hauran de treballar per a reconstruir una granja abandonada i descobrir els secrets que s’amaguen dins de la seva comunitat. A més, hauran de cuidar dels animals, cultivar diferents tipus de plantes i participar en festivals locals.

Amb la seva estrena a les consoles, Harvest Moon: The Wind of Anthos promet portar una nova dimensió a la sèrie i oferir als jugadors una experiència de joc més completa i immersiva.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.