Nintendo PlayStation Xbox

El joc de supervivència Hero Survival arribarà a consoles

L’editora independent Sometimes You i PigeonDev s’estan preparant per llançar el seu nou joc d’acció roguelite, Hero Survival. El joc promet acció intensa i una jugabilitat que mantindrà els jugadors tornant per a més.

Hero Survival està previst que es llanci a PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series S/X i Nintendo Switch el 27 d’octubre. El joc enfronta els jugadors contra hordes de monstres clàssics de pel·lícules, cadascun amb atributs i característiques úniques. Des de fantasmes que passen a través d’obstacles fins a zombis gegants que actuen com a carros de guerra, el joc ofereix una varietat de desafiaments.

La història del joc és senzilla, amb un protagonista confós amb un gran guerrer pel déu boig del temps i l’espai. La jugabilitat augmenta gradualment, començant amb maniobres segures amb armes i escalant fins a batalles intenses on l’únic espai segur és un radi de dos metres al voltant del jugador.

A mesura que els jugadors avancen, poden desbloquejar noves armes i personatges, cadascun amb característiques úniques. El joc també ofereix recompenses per aniquilar enemics i desenvolupar els personatges. Com més poderós es torna el jugador, més formidables són els enemics que enfronta.

Cada partida a Hero Survival permet als jugadors triar la seva construcció, combinant habilitats i saqueig. Els nivells del joc són diversos i visualment atractius, des de prats verds fins a cementiris foscos i terres gelades.

Les reserves de Hero Survival estaran disponibles des del 13 d’octubre fins al 27 d’octubre a les consoles Xbox i Switch. Hi ha un descompte del 20% a les versions de Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One i Microsoft Store durant el període de reserva. A més, els propietaris de les versions de Xbox One i PlayStation 4 poden obtenir un descompte del 50% a les versions de Xbox Series X|S i PlayStation 5, respectivament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content