Nintendo PlayStation Xbox

El joc de supervivència Hero Survival arribarà a consoles

El joc de supervivència Hero Survival arribarà a consoles

L’editora independent Sometimes You i PigeonDev s’estan preparant per llançar el seu nou joc d’acció roguelite, Hero Survival. El joc promet acció intensa i una jugabilitat que mantindrà els jugadors tornant per a més.

Hero Survival està previst que es llanci a PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series S/X i Nintendo Switch el 27 d’octubre. El joc enfronta els jugadors contra hordes de monstres clàssics de pel·lícules, cadascun amb atributs i característiques úniques. Des de fantasmes que passen a través d’obstacles fins a zombis gegants que actuen com a carros de guerra, el joc ofereix una varietat de desafiaments.

La història del joc és senzilla, amb un protagonista confós amb un gran guerrer pel déu boig del temps i l’espai. La jugabilitat augmenta gradualment, començant amb maniobres segures amb armes i escalant fins a batalles intenses on l’únic espai segur és un radi de dos metres al voltant del jugador.

A mesura que els jugadors avancen, poden desbloquejar noves armes i personatges, cadascun amb característiques úniques. El joc també ofereix recompenses per aniquilar enemics i desenvolupar els personatges. Com més poderós es torna el jugador, més formidables són els enemics que enfronta.

Cada partida a Hero Survival permet als jugadors triar la seva construcció, combinant habilitats i saqueig. Els nivells del joc són diversos i visualment atractius, des de prats verds fins a cementiris foscos i terres gelades.

Les reserves de Hero Survival estaran disponibles des del 13 d’octubre fins al 27 d’octubre a les consoles Xbox i Switch. Hi ha un descompte del 20% a les versions de Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One i Microsoft Store durant el període de reserva. A més, els propietaris de les versions de Xbox One i PlayStation 4 poden obtenir un descompte del 50% a les versions de Xbox Series X|S i PlayStation 5, respectivament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.