Sector

Xbox dona la benvinguda oficialment a Activision Blizzard

Després del vistiplau de la CMA, Xbox ha anunciat oficialment la inclusió d’Activision Blizzard a la seva família. Així ho ha anunciat avui Phil Spencer.

Activision Blizzard, coneguda per publicar algunes de les franquícies més populars de la història dels videojocs en consoles, PC i mòbils, ara forma part de Xbox. El portafoli de l’editor inclou títols reconeguts com Call of Duty, World of Warcraft, Overwatch, Candy Crush Saga i Farm Heroes Super Saga.

Spencer va expressar admiració pel treball d’Activision, Blizzard i King, reconeixent el seu impacte en els videojocs, l’entreteniment i la cultura popular. També va destacar alguns dels seus moments de joc memorables que van sorgir de les experiències creades pels seus estudis.

D’acord amb el compromís pres davant la Comissió Europea, Xbox permetrà als proveïdors de transmissió en núvol i als jugadors reproduir els jocs d’Activision Blizzard a l’Àrea Econòmica Europea. També s’ha començat a treballar per portar les franquícies d’Activision, Blizzard i King a Game Pass i altres plataformes, amb més detalls que es compartiran en els pròxims mesos.

Spencer va tranquil·litzar els fans dels jocs d’Activision, Blizzard i King, assegurant-los que són benvinguts a Xbox, PlayStation, Nintendo, PC o mòbil.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content