Sector

Ja és oficial: el Regne Unit aprova l’adquisició d’Activision Blizzard per part de Microsoft

L’adquisició de Microsoft d’Activision Blizzard per un valor de 69.000 milions de dòlars, una de les operacions més importants de la indústria, ha estat aprovada pels reguladors del Regne Unit. Aquest moviment marca un pas significatiu en l’expansió de Microsoft, ja que afegeix franquícies populars com Call of Duty, World of Warcraft i Overwatch.

L’acord ha estat sota escrutini a causa de preocupacions sobre el domini del mercat i possibles pràctiques anticompetitives. No obstant això, l’Autoritat de Competència i Mercats del Regne Unit (CMA) ha aprovat ara l’adquisició, afirmant que no comportarà una disminució substancial de la competència en el mercat.

La investigació original de la CMA va concloure que Microsoft tenia una posició forta en relació amb el joc en línia a la núvol i va bloquejar el tracte. L’acord revisat, que implica la venda dels drets de transmissió en núvol d’Activision a Ubisoft, aborda substancialment les preocupacions de la CMA. La CMA va identificar algunes preocupacions residuals amb el nou acord, però Microsoft va donar garanties que els termes de la venda dels drets d’Activision a Ubisoft són exigibles per part de la CMA.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Xbox dona la benvinguda oficialment a Activision Blizzard - Nou Joc

    13/10/2023

    […] Ja és oficial: el Regne Unit aprova l’adquisició… […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content