Sector

Ja és oficial: el Regne Unit aprova l’adquisició d’Activision Blizzard per part de Microsoft

Ja és oficial: el Regne Unit aprova l’adquisició d’Activision Blizzard per part de Microsoft

L’adquisició de Microsoft d’Activision Blizzard per un valor de 69.000 milions de dòlars, una de les operacions més importants de la indústria, ha estat aprovada pels reguladors del Regne Unit. Aquest moviment marca un pas significatiu en l’expansió de Microsoft, ja que afegeix franquícies populars com Call of Duty, World of Warcraft i Overwatch.

L’acord ha estat sota escrutini a causa de preocupacions sobre el domini del mercat i possibles pràctiques anticompetitives. No obstant això, l’Autoritat de Competència i Mercats del Regne Unit (CMA) ha aprovat ara l’adquisició, afirmant que no comportarà una disminució substancial de la competència en el mercat.

La investigació original de la CMA va concloure que Microsoft tenia una posició forta en relació amb el joc en línia a la núvol i va bloquejar el tracte. L’acord revisat, que implica la venda dels drets de transmissió en núvol d’Activision a Ubisoft, aborda substancialment les preocupacions de la CMA. La CMA va identificar algunes preocupacions residuals amb el nou acord, però Microsoft va donar garanties que els termes de la venda dels drets d’Activision a Ubisoft són exigibles per part de la CMA.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Xbox dona la benvinguda oficialment a Activision Blizzard - Nou Joc

    13/10/2023

    […] Ja és oficial: el Regne Unit aprova l’adquisició… […]

Els comentaris estan tancats.