Ordinador PlayStation Xbox

High On Life estrena avui l’expansió High On Knife

High On Life estrena avui l’expansió High On Knife

Squanch Games ha llançat avui el DLC High On Knife per a High On Life. Aquesta nova aventura posa l’accent en el personatge Knifey, introduint noves missions, armes i una trama única que critica amb humor la vigilància corporativa en el context de l’enviament en el mateix dia.

El DLC és bàsicament un episodi addicional ambientat després de la campanya principal de High On Life. La història es desenvolupa quan el personatge del jugador torna d’una aventura i troba un avís de paquet perdut per a Knifey. Això porta a un viatge al planeta natal de Knifey i a una sèrie d’esdeveniments divertits i espantosos.

El DLC de High On Knife està disponible per 14,99 euros a PC a través de Steam, Xbox i Epic Games Store, així com a Xbox One i Xbox Series X|S, PlayStation 4 i PlayStation 5. Un paquet amb el joc base i High On Knife està disponible per 49,99 euros a les mateixes plataformes. Els subscriptors de Xbox Game Pass poden adquirir un paquet exclusiu, que inclou High On Life i High On Knife, per 19,99 €.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.