Realitat Virtual

Pixel Ripped 1995 arriba avui a PlayStation VR 2 amb una versió millorada

Pixel Ripped 1995 arriba avui a PlayStation VR 2 amb una versió millorada

ARVORE, l’estudi de realitat virtual darrere de la franquícia Pixel Ripped, ha anunciat avui el llançament de la versió millorada de Pixel Ripped 1995 per a PlayStation VR2. Aquesta versió millorada, que inclou gràfics i rendiment millorats, vibració al cap i gatells adaptatius, està disponible a la PlayStation Store per 19,99 euros. Els propietaris de la versió original a PlayStation VR poden actualitzar-se a la versió millorada a PSVR2 de forma gratuïta.

Pixel Ripped 1995 és la segona entrega de la sèrie Pixel Ripped i és coneguda pel seu concepte de permetre als jugadors experimentar diverses aventures retro dins d’un sol joc. Aquesta versió millorada porta els jugadors a través d’un viatge nostàlgic a l’època daurada dels clàssics de 16 i 32 bits, amb millores i expansions per a PSVR2.

A Pixel Ripped 1995, els jugadors assumeixen el paper de Dot, un heroi virtual que té la missió de restablir l’equilibri en diverses dimensions amb l’ajuda de David, el millor jugador de 1995. Aquesta aventura atemporal permet als jugadors reviure els seus records més estimats de jugar a clàssics de tots els temps a la seva habitació, al videoclub o a la sala recreativa, tot dins d’un món immersiu de realitat virtual.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.