PlayStation

El joc d’aventura de terror Scorn ara disponible a PlayStation 5

El terrorífic joc d’aventura en primera persona, Scorn, ha fet el seu debut a PlayStation 5 avui. El joc, desenvolupat per Ebb Software i publicat per Kepler Interactive, ja ha aconseguit més de 2 milions de jugadors a PC i Xbox des del seu llançament l’any passat, guanyant nombrosos elogis i nominacions a la indústria dels videojocs.

Scorn aprofita les característiques distintives de DualSense de PlayStation 5, incloent-hi el feedback hàptic, per submergir els jugadors en el seu món inquietant i inoblidable. El joc s’executa en 4K a 60 fotogrames per segon, oferint als jugadors un món terrorífic i oníric on es troben aïllats i perduts.

L’ambientació del joc és un bio-laberint abandonat, abans habitat però ara deixat a criatures monstruoses. Als jugadors se’ls encomana la tasca de navegar per aquest laberint interconnectat, reunint els seus secrets grotescs utilitzant les eines orgàniques disponibles. L’objectiu és comprendre la lògica d’aquest món macabre per sobreviure i escapar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.