Mòbil Ordinador

Honkai Impact 3rd llançarà l’actualització 7.0 el 26 d’octubre

L’equip darrere del joc d’acció, Honkai Impact 3rd, ha anunciat el llançament de l’actualització v7.0, titulada Re: Promise to Luna, programada per al 26 d’octubre de 2023. Aquesta actualització promet una reunió amb el personatge Luna i una nova aventura ambientada a Mart.

El joc, ambientat en un món corromput per una energia misteriosa coneguda com a Honkai, ha guanyat popularitat internacional des del seu debut. L’actualització v7.0 presentarà Theresa, una vampira sota la lluna de sang, que es reunirà amb el Capità després d’una llarga separació. Theresa, una distribuïdora de danys de tipus PSY de rang S, lluita amb una creu que es pot transformar en una serra elèctrica en la batalla.

L’actualització també introduirà un nou tipus d’enemic, el tipus SD, que no té cap contrincant contra els tipus actualment disponibles. No obstant això, un vestit de batalla de tipus SD contrarestarà els enemics de tipus SD. La transformació entre les dues formes dels enemics de tipus SD, Encarnat i Consolidat, introduirà noves mecàniques de distribució de danys, afegint aspectes estratègics a tenir en compte en el camp de batalla.

A més de l’actualització, l’equip també ha compartit informació sobre la Part 2 del joc. La nova història tindrà lloc a Mart, amb Oxia City com a primera etapa. Aquí, els jugadors podran assumir el paper d’un personatge de suport anomenat “Dreamseeker” i embarcar-se en aventures amb un grup d’amics amb personalitats diferents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.