Realitat Virtual

The 7th Guest torna en realitat virtual pel seu 30è aniversari

El joc de misteri i aventures The 7th Guest ha tornat en una nova versió de realitat virtual, llançada per Vertigo Games. Aquesta versió, titulada The 7th Guest VR, es llança avui a les plataformes PS VR2, Meta Quest i PC VR, just a temps per a la temporada de Halloween.

The 7th Guest VR és un remake complet del clàssic joc que va definir el gènere, utilitzant la tecnologia de realitat virtual per portar els jugadors de tornada a la mansió encantada més estimada del món dels videojocs. Els jugadors poden esperar una experiència de joc millorada amb puzles avançats i escenes volumètriques d’última generació.

El director del joc, Paul van der Meer, va expressar el seu entusiasme pel llançament, destacant la innovació en la narrativa dels videojocs que el remake busca aconseguir. El joc ha estat elogiat per Digital Trends com “una reimaginació enginyosa”, i GamerTag VR l’ha definit com un dels millors jocs de RV que han experimentat el 2023.

The 7th Guest VR promet ser una experiència immersiva per als fans dels jocs d’aventures i misteri, així com per a aquells que busquen una experiència de realitat virtual impactant. Amb un llegat narratiu, puzles de RV dissenyats per experts i entorns dinàmics, aquest joc està llest per portar els jugadors a un viatge inoblidable a través de la mansió Stauf.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.