Ressenyes

Impressions – Classic Racers Elite

Curses clàssiques per a bé i malament

Classic Racers Elite, desenvolupat per Vision Reelle, és un joc de curses que transporta els jugadors a l’època daurada del món del motor. El joc està disponible a la Nintendo Switch, PlayStation i PC, el que el fa accessible a una àmplia gamma de jugadors i perfils.

Carreres amb un caire arcade

El principal atractiu del joc es deu a la seva estètica retro, que recorda els clàssics jocs de curses d’arcade. Els gràfics, tot i no ser d’última generació, tenen el seu encant, evocant una sensació de nostàlgia. Els cotxes, inspirats en reconegudes marques de curses com Matra i Honda de finals dels anys 60, estan representats amb un nivell de detall justet, tot tenint en compte l’estil retro del joc.

Classic Racers Elite ofereix una varietat de pistes inspirades en vies i circuits clàssics. Aquestes pistes, tot i no ser històricament precises, captiven l’esperit de l’època i ofereixen una gamma variada d’experiències de curses.

Una punxada a mig camí

La jugabilitat és molt simple, i fa que el joc sigui fàcil de començar a jugar. Tanmateix, també significa que el joc manca de la profunditat i complexitat que es troben en alguns jocs de curses moderns. El joc no ofereix cap tutorial o esquema de controls, la qual cosa pot desorientar una mica els jugadors nous.

Una de les principals crítiques a Classic Racers Elite és la manca de contingut. El joc ofereix un nombre limitat de campionats que es poden completar en unes poques hores. Un cop completats, no queda gaire cosa per fer en el joc. El mode lliure ofereix una certa rejugabilitat, però no és suficient per mantenir els jugadors interessats durant llargs períodes de temps.

Conclusió

En conclusió, Classic Racers Elite és un joc que ofereix un viatge divertit i nostàlgic. Tot i que potser no té la profunditat o complexitat de alguns jocs de curses moderns, ofereix una experiència de curses única i entretinguda. No obstant això, la seva manca de contingut i alguns problemes de rendiment eviten que aconsegueixi el seu màxim potencial.

És un joc que val la pena provar per als fans dels jocs de curses retro, però altres poden trobar-li falta de profunditat i longevitat. Si el trobeu a un bon preu, podeu donar-li una oportunitat, però hi ha alternatives millors.

Classic Racers Elite

Classic Racers Elite és un joc de curses retro amb un encant nostàlgic. Ofereix pistes variades i jugabilitat senzilla, però manca de contingut i potencial. Recomanat pels fans dels jocs de curses antics; tanmateix, pot decebre els que busquen més profunditat i durabilitat.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Classic Racers Elite és un joc de curses retro amb un encant nostàlgic. Ofereix pistes variades i jugabilitat senzilla, però manca de contingut i potencial. Recomanat pels fans dels jocs de curses antics; tanmateix, pot decebre els que busquen més profunditat i durabilitat.

2.8

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per l’editora

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per